ÖBB Rail Cargo Group (RCG) a lansat un proiect pilot cu semiremorci care nu pot fi operate cu macara pe ruta Genk (Belgia) – Curtici, care operează cinci călătorii tur-retur pe săptămână în loc de cele trei anterioare. Această conexiune asigură şi alte legături suplimentare de la sau până la Tekirdag.

Operatorul a adăugat și două noi conexiuni la rețeaua sa. Cu efect imediat, un tren va circula de cinci ori pe săptămână între Curtici și Tekirdag (Turcia), cu sprijinul acordat de Pasifik Eurasia, și o dată pe săptămână între München (Germania) și Curtici. Astfel, își extinde serviciile către Turcia, un important centru de transport de marfă pentru transporturile între Europa și Asia.

Legătura TransFER Budapesta – Istanbul se derulează ca şi până acum cu patru curse dus-întors pe săptămână şi legătura TransFER Bratislava – Istanbul cu o cursă dus-întors pe săptămână.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut