Serviciul rus de presă al lanțului de bricolaj a declarat că toate cele 27 de magazine OBI din Rusia vor fi deschise până pe 11 mai.

„Miercuri, 27 aprilie, magazinul OBI Khodynskoye Pole din Moscova își va redeschide porțile pentru clienți, iar toate hipermarketurile din lanț sunt programate să se redeschidă la sfârșitul sărbătorilor din mai”, a spus serviciul de presă.

Hipermarketurile se vor deschide treptat: până la 1 mai, la Moscova și St. Petersburg magazinele vor reveni la funcționarea normală, iar apoi şi în alte regiuni.

Retailerul german a venit în Rusia în 2003 și a devenit primul lanț de bricolaj occidental din țară. În total, există 27 de hipermarketuri OBI în 14 orașe din Rusia: opt în Moscova, şase la St. Petersburg, două la Nijni Novgorod și Ekaterinburg și câte unul la Kazan, Omsk, Volgograd, Krasnodar, Saratov, Ryazan, Bryansk, Tula și Volzhsky Surgut.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare