Pentru a doua oară apar probleme în flota de autobuze electrice BYD care operează în Olanda. Operatorul Keolis „va verifica din nou toate cele 246 de autobuze electrice și va rezolva problemele”. Știrea este raportată de mass-media de specialitate olandeză, PV Magazine, și are la bază un reportaj al ziarului De Stentor. „Șoferii Keolis s-au săturat de problemele constante cu autobuzele, care au loc de un an încoace”, se arată în PV Magazine. Problemele includ încălzitoare sparte, scaune strâmbe ale șoferului, cabinele cu curent de aer, volanele care trag într-o parte.

Keolis se confruntă cu probleme de când cele 246 de autobuze electrice au intrat în funcțiune în IJssel-Vecht în decembrie 2020, adaugă revista olandeză. În primele luni, autobuzele s-au oprit chiar și spontan, dar asta a fost rezolvat acum.

Sindicatele FNV și CNV au trimis o scrisoare conducerii companiei de transport, amenințând că vor lua „măsuri suplimentare” dacă problemele nu vor fi rezolvate până pe 4 ianuarie. Purtătorul de cuvânt al Keolis, Lotte Hendriksen, a răspuns: „Și noi am prefera ca toate problemele să fie rezolvate astăzi. Dar termenul nu este realist”.

Autobuzele vor fi verificate din nou de furnizor. „În ianuarie, BYD va livra primele două autobuze pe care Keolis și șoferii vor avea voie să le evalueze singuri. Dacă sunt mulțumiți, toate celelalte autobuze vor fi modificate în același mod.” BYD va schimba, de asemenea, o serie de lucruri în propria organizație, după cum arată un memoriu intern.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare