Inspectoratul Olandez de Transport a început o nouă modalitate de inspectare a conținutului remorcilor. În interior sunt lansate drone mici care pot zbura între marfă și plafonul vehiculului, ceea ce face posibilă verificarea pe toată lungimea remorcii fără a deschide părțile laterale, potrivit anunţului publicat de Inspectoratul pentru Mediu și Transport (ILT) din Olanda pe pagina de Twitter a agenției.

Primele inspecții de acest tip au fost efectuate de curând, în contextul monitorizării transportului de deșeuri. Au fost controlate astfel 25 de semiremorci parcate la terminalul de feriboturi care se întorceau din Marea Britanie. Drept urmare, unul dintre autovehiculele percheziționate a fost reținut pentru o inspecție mai amănunțită, întrucât inspectorii aveau suspiciuni cu privire la marfă.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut