Rețeaua de benzinării OMV a lansat împreună cu lanțul BILLA un nou format de cooperare. Împreună, introduc un alt canal de vânzare pentru alimente proaspete – magazinele VIVA BILLA.

Prima locație a acestui format a fost deschisă la o benzinărie de lângă Chuchle, în Praga, iar încă trei vor fi adăugate în Republica Cehă până la sfârșitul acestui an.

Clienții vor găsi în noul format peste 1.100 de articole, inclusiv mărcile private ale lanțului. Alimentele vor fi livrate la benzinăriile OMV de trei ori pe săptămână, direct din depozitul central din Modletice, de lângă Praga. „Datorită designului precis al întregului concept, nu am fost limitați de nimic atunci când am ales sortimentul pentru magazinul VIVA BILLA. Rezultatul este o ofertă alimentară cuprinzătoare, adaptată cerinţelor clienţilor cehi”, precizează Daniel Vasilache, CEO OMV.

Pe lângă o gamă completă de sandvișuri și gustări, inclusiv cafeaua fairtrade din boabe proaspăt măcinate, interiorul va fi completat de o zonă de relaxare pentru șoferii aflați în mișcare, după conceptul OMV VIVA.

FOTO: OMV.sk

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut