Otokar, una dintre companiile lider pe piața de autobuze din Turcia, a achiziționat dealerul italian Mauri Bus System, în conformitate cu obiectivul său de creștere în Europa şi în Italia.

Otokar, parte a grupului Koç, continuă să facă pași strategici pentru creștere, în timp ce își continuă debutul de succes în Europa, piața țintă a vehiculelor comerciale. Otokar achiziționează Mauri Bus System, dealer-ul său în Italia din 2010. De acum, Otokar va monitoriza îndeaproape așteptările și nevoile clienților săi din Italia și va crește în continuare eficacitatea în țară.

Mauri Bus System a livrat până în prezent peste 700 de autobuze marca Otokar. Compania, care a sărbătorit anul trecut a 101-a aniversare, oferă servicii post-vânzare, precum și vânzarea de vehicule marca Otokar în țară.

Directorul general adjunct al Otokar, Kerem Erman, a declarat: „Prin această achiziţie, am dus cooperarea noastră la un nivel cu totul nou. Cel mai important factor este abordarea orientată către client. Iar acum vom fi mai aproape ca niciodată de clienții din Italia și vom înțelege nevoile și așteptările acestora în cel mai bun mod posibil. Italia este una dintre cele mai importante piețe dintre țările țintă din Europa.  Italia este a doua cea mai mare piață din Europa. Credem că succesul actual al lui Otokar în țară va crește exponențial de acum înainte.”

Otokar, care obține peste 70% din cifra de afaceri din vânzări externe, are patru filiale în lume. Prin această achiziție, Otokar adaugă Italia companiilor sale din Franţa şi România care operează în Europa.

FOTO: Otokar Europe / FB

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut