Pall-Ex Group colaborează cu companiile de tehnologie The Barcode Warehouse și Honeywell pentru a pregăti următoarea fază a planului de creștere a rețelei de paleți. Compania din Leicester va achiziționa peste 500 de scanere, mobile și computere montate pe vehicule, inclusiv popularele CK65 și Thor VM3 de la Honeywell, pentru a-și susține proiectul NexusScan, care va furniza o nouă aplicație de scanare a hub-ului, ca parte a lansării mai largi a Nexus Core Operational System.

Pall-Ex va primi, de asemenea, serviciile Honeywell’s Edge, care oferă ajutor pentru implementarea dispozitivelor, o rezervă de dispozitive, închirieri și un birou de asistență 24/7.

Nexus, care a fost construit de o echipă internă de dezvoltatori de la Pall-Ex, a fost lansat pentru toți membrii Pall-Ex UK, cu planuri de a extinde sistemul la membrii Fortec și la partenerii internaționali.

Pall-Ex a declarat că echipamentele furnizate de Honeywell vor contribui la creșterea capacității companiei de a procesa volumele record înregistrate de la debutul pandemiei de Covid-19. Directorul tehnologic al Pall-Ex Group, Dave Dunhill, care a condus dezvoltarea grupului Nexus, a declarat că echipa IT a lucrat îndeaproape cu The Barcode Warehouse, pentru a evalua opțiunile. „Împreună cu The Barcode Warehouse, Pall-Ex Group a trecut printr-un proces extrem de amănunțit și robust. Acesta a presupus evaluarea echipamentului și îndeplinirea criteriilor critice de succes. Investițiile noastre strategice sunt făcute pentru a reduce costurile de operare, pentru a crește eficiența și pentru a spori experiența clienților.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare