Pall-Ex Group colaborează cu companiile de tehnologie The Barcode Warehouse și Honeywell pentru a pregăti următoarea fază a planului de creștere a rețelei de paleți. Compania din Leicester va achiziționa peste 500 de scanere, mobile și computere montate pe vehicule, inclusiv popularele CK65 și Thor VM3 de la Honeywell, pentru a-și susține proiectul NexusScan, care va furniza o nouă aplicație de scanare a hub-ului, ca parte a lansării mai largi a Nexus Core Operational System.

Pall-Ex va primi, de asemenea, serviciile Honeywell’s Edge, care oferă ajutor pentru implementarea dispozitivelor, o rezervă de dispozitive, închirieri și un birou de asistență 24/7.

Nexus, care a fost construit de o echipă internă de dezvoltatori de la Pall-Ex, a fost lansat pentru toți membrii Pall-Ex UK, cu planuri de a extinde sistemul la membrii Fortec și la partenerii internaționali.

Pall-Ex a declarat că echipamentele furnizate de Honeywell vor contribui la creșterea capacității companiei de a procesa volumele record înregistrate de la debutul pandemiei de Covid-19. Directorul tehnologic al Pall-Ex Group, Dave Dunhill, care a condus dezvoltarea grupului Nexus, a declarat că echipa IT a lucrat îndeaproape cu The Barcode Warehouse, pentru a evalua opțiunile. „Împreună cu The Barcode Warehouse, Pall-Ex Group a trecut printr-un proces extrem de amănunțit și robust. Acesta a presupus evaluarea echipamentului și îndeplinirea criteriilor critice de succes. Investițiile noastre strategice sunt făcute pentru a reduce costurile de operare, pentru a crește eficiența și pentru a spori experiența clienților.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut