Grupul Pall-Ex intenționează să lanseze o schemă de livrare last mile în mai multe orașe britanice la începutul anului viitor, după ce lansarea sa la Londra a furnizat niveluri de servicii de peste 96,5% și a sporit veniturile anuale ale membrilor cu peste 29%, în medie.

Proiectul Londra a fost dezvoltat de Pall-Ex în colaborare cu 13 membrii, pentru a aborda costurile și dificultățile livrării în Londra.

Schema a identificat și a cartografiat 13 teritorii din și în jurul Londrei, folosind locația depozitului, gestionarea vehiculelor și datele privind volumul de marfă, și le-a alocat celor 13 membri. Fiecare membru are acces exclusiv la oportunitățile comerciale din zona alocată, pentru a asigura eficiență și profitabilitate maximă prin planificarea îmbunătățită a încărcăturii și rutelor.

Pall-Ex a introdus, de asemenea, tarife inter-membri (IMR), pe care membrii rețelei le plătesc pentru a trimite marfă în Londra, permițându-le să obțină mai mult profit la fiecare palet mutat.

Pentru a rămâne în Proiectul Londra și a profita de beneficiile sale suplimentare, membrii trebuie să îmbunătățească și să mențină niveluri de servicii de peste 95% în zona lor și să lucreze exclusiv pentru Pall-Ex și Fortec, subliniază Motor Transport.

Proiectul Londra s-a dovedit deja de succes, cu reţelele Pall-Ex și Fortec capabile să ofere acoperire last mile în toată Londra, fără a fi nevoie de subcontractanți sau de membri ai mai multor rețele.

Pall-Ex a declarat că intenționează să lanseze schema şi în alte locații urbane la începutul lui 2023. Barry Byers, directorul general al unităților Pall-Ex Group UK, a declarat: „Am evidențiat avantajele și profiturile proiectate pentru 13 membri din Proiectul Londra. Inițiativa, prima de acest fel din sectorul rețelelor de paleți, a unit 13 companii de logistică din Londra și din jur. Clienții beneficiază acum de un serviciu urban îmbunătățit şi au încredere că transportul lor are întotdeauna prioritate.”

Cei 13 membri se bucură, de asemenea, de mai multe beneficii, inclusiv eliminarea subcontractanților cu mai multe rețele, aportul sporit de pe piață, acorduri exclusive, capacitate de livrare crescută și venituri îmbunătățite.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut