Filiala Pall-Ex din Londra își schimbă numele în Pall-Ex Logistics (Basildon), odată cu pregătirea operațiunilor de afaceri pentru a găzdui o varietate mai largă de servicii logistice.

Mișcarea urmărește să comunice că Pall-Ex Logistics este mai mult decât un furnizor de servicii de rețea de paleți. În schimb, va sublinia atât clienților actuali, cât și potențialilor clienţi, că oferta logistică va cuprinde de acum mai multe servicii.

Pall-Ex Logistics va livra „soluții logistice complete”, incluzând descărcarea containerelor, cross docking, încărcare completă, depozitare și livrare în aceeași zi. Acest lucru va oferi fluxuri de venituri suplimentare.

„Pall-Ex Logistics s-a născut dintr-un proiect strategic conceput pentru a dezvolta afacerea existentă Pall-Ex din Londra într-un furnizor autonom de depozitare și logistică”, a explicat Colin Hawkins, directorul operațiunilor din Marea Britanie ale grupului Pall-Ex.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare