Furnizorul de logistică Pall-Ex Polonia a deschis un nou hub central în Łódź, care va ajuta compania să crească volumele anuale de paleți, cu scopul de a depăși 500.000 în 2023, deoarece noul hub oferă mai mult spațiu și docuri de transbordare. Investiția include, de asemenea, noi birouri şi o sală de formare de ultimă generație, unde personalul își poate dezvolta abilitățile în sistemul IT al Grupului Pall-Ex, Nexus.

Datorită poziției sale, Łódź este o locație preferată de nenumărate companii de logistică care operează în Polonia și Europa de Est, reprezentând o îmbunătățire majoră față de locaţia anterioară din Skierniewice. Directorul general al Pall-Ex Polonia, Piotr Kołtuniak, a comentat: „Noul hub este o îmbunătățire fantastică față de unitatea anterioară din Skierniewice, ceea ce înseamnă că acum putem continua cu adevărat strategia noastră de creștere. Avem planuri ambițioase, dar datorită investiției Pall-Ex Group și a partenerului Uniq Logistics, suntem încrezători că niciun obiectiv nu este de neatins. Ne extindem mereu echipa pe măsură ce rețeaua noastră crește, iar următorii ani vor fi foarte interesanți pentru toți membrii noștri și pentru echipă.”

Mark Steel, directorul general al grupului Pall-Ex, a adăugat: „Noul hub semnifică intenția Pall-Ex Polonia de a deveni lider în industria transportului de mărfuri paletizate în următorii ani. Facilitatea de ultimă generație oferă rețelei o flexibilitate fantastică, permițându-i să maximizeze orice oportunități care apar.”

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare