Începând cu 1 septembrie 2021, Șerban Oarză a preluat poziția de general manager al Pall-Ex România, liderul pieței de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate.

„Îmi exprim încrederea că Șerban, ca lider energic și entuziast va continua alături de echipa Pall-Ex misiunea de consolidare a statutului de lider de piață, atât în calitate, cât și în volum. Pasiunea pentru excelență și munca în echipă sunt valorile pe care le avem în comun, care conturează premisa realizării obiectivelor viitoare ale companiei”, a declarat Danor Ionescu, CEO Pall-Ex România.

„Mă bucur să mă alătur echipei Pall-Ex într-un moment atât de important pentru companie, când împlineşte zece ani de activitate. Îmi propun să fructific expertiza mea din domeniul automatizării și digitalizării proceselor de business, pentru a eficientiza și mai mult fluxul de distribuției al Pall-Ex România”, a declarat Șerban Oarză, noul General Manager Pall-Ex România.

Șerban Oarză are experiență de peste 15 ani în managementul executiv, timp în care s-a aflat la conducerea activităților mai multor companii de import și distribuție din România. În ultimii 6 ani, Șerban a coordonat activitatea importatorului și distribuitorului român de papetărie și consumabile de birotică, RTC Proffice, sub conducerea lui compania vizând atingerea pragului de 30 de milioane de euro cifră de afaceri.

Anul acesta, Pall-Ex România aniversează 10 ani de activitate pe piața românească de transport și distribuție expres de mărfuri paletizate, marcând acest moment important prin doborârea de noi recorduri, cel mai recent fiind peste 5.000 de paleți tranzitați într-o singură noapte.

Compania este un reper în ce privește operativitatea, astfel că rata de livrări la timp este de 99,27%, iar procentul de daunalitate este extrem de redus, raportat la volumele tranzitate, sub 0,16%.

Conceptul de business implementat de Pall-Ex este inovator, lucrând în cadrul unei rețele formate din 41 de transportatori și distribuitori locali, ce livrează mărfuri paletizate în 24 de ore, pe întreg teritoriul României. Totodată, compania deține și cea mai întinsă rețea de depozite a unei companii de logistică autohtone, având un total de 43 de locații logistice în toată țara.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut