Grupul a deschis o filială în Republica Irlanda pe 1 mai 2024. Operând de la unitatea sa din Dublin, Pall-Ex Irlanda are deja 16 membri, iar echipa sa are o experiență vastă în transportul de mărfuri și vămuire, a declarat compania.

Folosind modelul consacrat hub-and-spoke, Pall-Ex Irlanda colectează marfă din toată ţara, sortând și consolidând-o la hub-ul său din Dublin înainte de a fi distribuită și livrată. Ca parte a grupului Pall-Ex, filiala irlandeză poate oferi un serviciu de distribuție atât la scară națională, cât și internațională.

Ca urmare a schimbărilor vamale semnificative din ultimii ani, Pall-Ex necesită o soluție permanentă post-Brexit pentru a se asigura că rețeaua poate continua să ofere servicii de livrare în Irlanda de Sud.

Cu sistemul de tehnologie Nexus, Pall-Ex le permite clienților săi să mute fără probleme mărfurile între Regatul Unit și Irlanda, pe lângă faptul că au acces la o gamă largă de alte servicii, inclusiv livrarea în ziua următoare, în cea mai mare parte a Irlandei.

FOTO: Pall-Ex Group / FB

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut