Retailerul irlandez de modă Primark a anunțat că va deschide primul magazin din România pe 15 decembrie, în Centrul Comercial ParkLake din Bucureşti și intenționează să inaugureze un al doilea  magazin anul viitor, în Centrul Comercial AFI Cotroceni, tot din Capitală. Odată cu deschiderea noului magazin de 3.735 m2, care va crea 290 de locuri de muncă, retailerul îşi continuă planurile ambițioase de expansiune în Europa Centrală şi de Est. România se va alătura astfel celorlalte piețe cheie – Polonia, Republica Cehă și Slovenia.

„Abia așteptăm să primim clienții în noul nostru magazin fantastic din România. Avem planuri de creștere ambițioase în ECE și anunțul de astăzi este primul nostru pas în România – cu mai multe de urmat. Suntem încântați să deschidem porțile luna viitoare și să cunoaștem noii clienți din România”, a declarat Maciej Podwojski, director de vânzări pentru ECE la Primark.

Retailerul de modă a dezvăluit, de asemenea, că va deschide trei magazine suplimentare în Polonia și va intra şi pe cea de-a 16-a piață, Slovacia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare