Penny România, parte a grupului Rewe, îşi eficientizează operațiunile prin implementarea roboților software talent, în parteneriat cu Tailent, furnizor de tehnologie RPA (Robotic Process Automation) de vârf.

Implementarea roboților software Tailent în industria retailului are ca scop automatizarea sarcinilor repetitive și predispuse la eroare, pentru a elibera timpul și resursele angajaților, permițându-le să se concentreze pe activități cu valoare adăugată mai mare. Prin colaborarea cu Tailent, Penny România face un pas înainte în ceea ce privește inovația și transformarea digitală a operațiunilor sale.

Penny România a început implementarea tehnologiei Tailent în urmă cu mai bine de un an, obținând rezultate remarcabile în departamentul de contabilitate – un exemplu relevant este reconcilierea de date. Această experiență pozitivă a dus la decizia strategică de a extinde utilizarea roboților și în alte departamente. „Sunt încântat de eficientizarea operațiunilor cu tehnologia Tailent. Această inițiativă ne-a permis să ne eficientizăm procesele, să reducem erorile și să optimizăm costurile operaționale. Suntem dedicați îmbunătățirii continue a experienței clienților și știm că automatizarea inteligentă adusă de tehnologia RPA Tailent ne va ajuta să atingem acest obiectiv”, a precizat Mircea Bucur, Head of IT Penny|REWE România.

Mihai Paraschiv, Chief Growth Officer la Tailent, a completat: „Retailul se confruntă cu provocări semnificative în ultimii ani. Resursele interne, atât umane cât și materiale, sunt supuse unei presiuni imense. În această realitate, digitalizarea și automatizarea devin esențiale pentru eficiența și succesul companiilor din industria de retail. Roboții Tailent reprezintă o forță de muncă digitală care preia munca grea din back-office-ul companiilor și o transformă în productivitate, reducere de costuri și noi oportunități de business bazate pe expertiza oamenilor eliberați de task-urile redundante și repetitive.”

Penny România colaborează cu doi furnizori de servicii software pentru implementarea acestei soluții: Encorsa, o companie specializată în transformarea digitală și simplificarea proceselor operaționale, și RBC, un furnizor cu tradiție în soluții pentru retail, ambii parteneri certificați Tailent.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare