Hupac, ca principal operator de rețea în transportul intermodal din Europa, și WienCont, ca terminal trimodal (fluvial, rutier, feroviar) cu cel mai mare debit din Austria, lucrează împreună de ani de zile, dezvoltând un hub internațional pentru transport continental în Viena în ultimii trei ani, care acum va fi consolidat prin participarea lui Hupac.

Cu o participație de 4,16% la terminalul de containere WienCont, Hupac subliniază importanța Vienei ca punct focal pentru rețeaua intermodală europeană, cu scopul extinderii continue a transporturilor și consolidarea podului terestru către sud-estul Europei și Turcia. Compania elvețiană anunță că până la sfârșitul lui 2021, aproximativ cincizeci de trenuri intermodale vor deservi Budapesta, Duisburg, Rotterdam, Halkali, Ludwigshafen, Geleen, Ploiești și Busto Arsizio de pe acest terminal.

Proprietarii WienCont Container-Terminal GmbH sunt acum Hafen Wien GmbH cu 91,68%, CN Logistics and Service Group GmbH cu 4,16% și Hupac Ltd cu 4,16%.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare