Kuehne+Nagel își va simplifica organizația într-un efort de a îmbunătăți eficiența și de a crește profiturile. Nivelurile de management regional sunt desființate, în principal ca urmare a scăderii bruşte a tarifelor de transport maritim și aerian și slăbirii economiei globale. Organizațiile din țară K+N vor raporta acum direct la sediul central.

În 2023, compania a înregistrat vânzări nete cu aproximativ 40% mai mici și un profit operațional cu aproximativ 50% sub cel din aceeași perioadă a anului precedent.

Structura regională a K+N va fi desființată, iar responsabilitățile vor fi integrate în funcțiile de grup ale Kuehne+Nagel. Managerii naționali vor raporta direct Consiliului de Administrație al Kuehne+Nagel International AG.

Jörg Wolle, președintele Kuehne+Nagel International, explică: „Prin eliminarea nivelurilor de management regional, Grupul Kuehne+Nagel își eficientizează structura organizațională și creează condițiile pentru îmbunătățirea ulterioară a eficienței, pentru a acționa mai rapid și mai flexibil într-un mediu comercial global din ce în ce mai dinamic.” Kuehne+Nagel nu a anunțat dacă și câte locuri de muncă vor fi pierdute ca urmare a reorganizării.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut