Din ianuarie 2022, Elvis va pune în funcţiune în zona de încărcări parţiale o rețea de parteneri care folosesc stivuitoare transportabile pentru livrări B2B și B2C. Noua ofertă permite livrarea în toată Germania pentru clienții finali, persoane fizice, mărfuri cu o greutate de până la 2 tone și cu o lungime de până la 6,5 metri.

“Până la ușa din față” este promisiunea noii cooperări care stă la baza furnizării mărfurilor (materiale de construcţii şi de amenajare a caselor) clienţilor B2B și B2C din toată Germania. „Tranzacționarea online va fi o piață în creștere şi în viitorul apropiat, iar tot mai multe comenzi vizează mărfuri grele și voluminoase. Acum luăm în considerare acest lucru cu noua noastră ofertă”, spune Vanessa Klonnek, membră a board-ului Elvis. „Oricine cumpără astăzi, de exemplu, o seră online se așteaptă la livrare la destinație, și anume în grădină, nu doar la bordură”, spune Vanessa Klonnek. „Până acum, însă, astfel de transporturi au fost adesea ineficiente, deoarece necesită echipamente speciale, neputând fi gestionate într-o manieră standardizată.”

Transporturile standardizate, precum și cele cu încărcătură parțială, sunt gestionate prin intermediul hub-ului Elvis situat central, în Knüllwald. 50 de parteneri, care au împreună 800 de stivuitoare transportabile, s-au alăturat deja noii rețele.

Iniţial, în ianuarie, zona de livrare va fi limitată la Germania, dar extinderea gamei în Austria, Elveția, țările Benelux și Danemarca este deja în faza de planificare. Potrivit lui Elvis, rețeaua de stivuitoare transportabile completează astfel în mod ideal sistemele existente pentru logistica materialelor de construcții și livrarea de transporturi ușoare și lungi cu transpaletul manual Elvis Lancelot.

 

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut