Poliția rutieră din Alessandria (Italia) a amendat dur un şofer spaniol de camion pentru o încălcare intenționată a normelor de muncă și odihnă stabilite, potrivit portalului oggicronaca.it. Explicaţiile acestuia au fost de neacceptat de către agenţii Polstrada, întreaga poveste părând cusută cu aţă albă.

Angajații poliției rutiere din orașul Alessandria (situat la sud de Torino) au oprit camionul transportatorului spaniol pentru control. În timpul verificării, a rezultat că vehiculul parcursese fără întrerupere peste 1.000 km. Mai exact, mașina s-a mişcat aproape fără oprire de la plecarea din Spania. Șoferul le-a spus oamenilor legii că întreaga cursă a fost efectuată ca parte a unui echipaj de doi, dar partenerul său a rămas în Franța, chiar înainte de granița cu Italia.

Polițiștii nu au crezut în povestea şoferului spaniol și, ca pedeapsă pentru încălcarea Regulamentului UE privind timpul de muncă și odihnă, i-au aplicat o amendă de 4.130 de euro și au reținut vehiculul.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare