Grupul Pfenning își extinde portofoliul de servicii prin achiziția Spedition Gräfen Logistik GmbH. Fuziunea, care include o participație de 80%, a fost finalizată pe 6 martie 2023. În acest fel, Grupul îşi asigură accesul pe piață la o rețea de marfă generală la nivel european, care generează sinergii pentru afacerile de logistică contractuale viitoare și existente.

Pfenning Logistics își diversifică serviciile printr-o achiziție strategică și le extinde către noi industrii țintă. Fuziunea cu Spedition Gräfen Logistik GmbH din Nerdlen în Vulkaneifel a avut loc pe 6 martie 2023. Furnizorul de servicii logistice, care are 220 de angajaţi, s-a specializat în transport pe distanțe lungi de mărfuri generale, logistică frigorifică, depozitare și distribuție.

În viitoarea cooperare, cele două companii vor să grupeze competențe și să dezvolte în continuare domeniile de afaceri existente. „Ne completăm, inclusiv prin faptul că ne concentrăm pe promovarea tinerelor talente din companie. Spedition Gräfen Logistik are o medie de 20 de stagiari pe an – o metodă care servește drept remediu dovedit împotriva viitoarei penurii de muncitori calificați”, subliniază Rana Matthias Nag, director general al Grupului Pfenning.

Pe traiectoria sa de creștere, Grupul Pfenning a achiziționat încă șase companii în ultimii doi ani, consolidându-și astfel portofoliul de servicii în domeniile comerțului electronic și fullfilment-ului, soluțiilor de mobilitate, logisticii produselor proaspete, serviciilor de personal și co-ambalare.

Grupul Pfenning are acum 6.900 de angajați în Europa.

Foto: Pfenning Logistics

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 3 – iulie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare