Philip Morris International va părăsi Rusia până la sfârșitul anului 2022, a declarat directorul general Jacek Olczak, citat de Vedomosti.

Jacek Olczak a menționat că producătorul a plănuit să părăsească țara mai devreme, dar încheierea afacerii este „un proces destul de complicat”.

Philip Morris International produce țigări Marlboro, L&M, Parliament, Bond, Chesterfield și sisteme de încălzire pentru tutun, fără fum, Iqos. Compania are o fabrică în Sankt Petersburg și birouri de vânzări în 100 de orașe.

Piața rusă este a șaptea în ceea ce privește vânzările pentru Philip Morris. Conform datelor proprii, compania deține o cotă de 27% în țară. În iunie, directorul general al companiei a vorbit despre faptul că în trei luni nu a reuşit să vândă activele rusești. La începutul lui 2022, în compania rusă lucrau 3.200 de oameni, iar activele la sfârșitul lunii martie erau estimate la 1,4 miliarde de dolari.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare