Platforma Logistic Chain Club (LCC) vă invită la Conferința Internațională Logistic Chain Club, un eveniment care vă va ajuta afacerea să se dezvolte și vă va motiva și inspira. În context aniversar şi în semn de apreciere pentru sprijin, platforma oferă acum un discount special: noua taxă de participare, de EUR 650 (în loc de EUR 850), poate fi accesată de cei care se vor înscrie și vor achita taxa de participare doar miercuri, 26.07 și joi, 27.07.

„Cu entuziasm, vă invităm să sărbătorim împreună un an de excelență la Conferința Internațională Logistic Chain Club, unde vom explora cele mai noi tendințe, oportunități de afaceri și provocări din industrie.

Cu mare bucurie, adăugăm că suntem recunoscători celor 786 de companii care au acceptat să facă parte din acest proiect inovator. Această comunitate dinamică a demonstrat că putem schimba complet percepția asupra networkingului în industria de transport și logistică. Datorită sprijinului vostru, am creat un mediu propice pentru conexiuni valoroase și parteneriate de succes. Împreună, am reușit să transformăm modul în care afacerile colaborează și să construim o rețea puternică, în care ideile prosperă și oportunitățile se deschid către orizonturi internaționale.

NU UITA, #WEMOVETHEWORLD!”

Conferința Clubului Logistic Chain va avea loc în perioada 20–23 septembrie 2023, la Hotel Intercontinental Athenee Palace din București.

Mai multe detalii privind evenimentul şi programul acestuia, puteţi găsi AICI.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut