Din martie 2024, P&O Ferries a deschis o nouă rută de marfă RoRo în Marea Nordului, între Londra (Tilbury 2) și Rotterdam (Europoort). Acest serviciu va completa ruta existentă a P&O Ferries de la Zeebrugge la Londra, consolidând nodul feroviar din Rotterdam.

Această rută întărește rețeaua P&O Ferries, creând cinci hub-uri – Hull, Teesport, Tilbury, Zeebrugge și Europoort – și crescând numărul de legături dintre nord-estul și sud-estul Angliei cu Europa continentală.

Noua rută, parte a transformării afacerii companiei, promite cea mai devreme sosire pe Tamisa de la Rotterdam și acces rapid la conexiunile feroviare M25 și terminale.

Completând portofoliul de logistică al companiei-mamă DP World, serviciul va fi operat de nava Norbank, care poate găzdui 125 de unități de marfă. Norbank va urma un program zilnic care asigură sosirea devreme la Londra pentru livrări locale la timp.

Peter Hebblethwaite, CEO al P&O Ferries, a declarat: „Deschiderea noii rute între Londra și Rotterdam oferă P&O Ferries o rețea unică în Marea Nordului. Avem acum cinci hub-uri: Hull, Teesport, Tilbury, Zeebrugge și Europoort, care leagă nord-estul și sud-estul Angliei de continent. Deschiderea rutei Londra – Rotterdam va marca un alt pas semnificativ în transformarea afacerii noastre și va contribui în continuare la serviciul de logistică end-to-end oferit de compania-mamă, DP World.”

FOTO: pofreight.com

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut