Poliția Metropolitană investighează câteva sute de vandalizări ale camerelor ULEZ (Ultra Low Emission Zone) în toată Londra. Operațiunea a fost lansată încă din aprilie, după ce Transport for London (TfL) a transmis rapoartele de daune penale și furt.

Până pe data de 15 august, s-au înregistrat 288 de incidente, inclusiv 185 de avarieri ale cablurilor, 164 de camere ULEZ furate și 38 de camere ascunse, potrivit Motor Transport.

Ca parte a operațiunii în desfășurare, ofițerii au lansat o imagine a unui bărbat urmărit în legătură cu patru infracțiuni în Hillingdon, Harrow și Uxbridge, pe 17 iunie. „Aceste fapte sunt inacceptabile. Avem o echipă de ofițeri care investighează și identifică pe cei responsabili. Încercăm să echilibrăm aceste incidente cu gama largă de cereri operaționale și criminalitate la care trebuie să răspundem în toată Londra. Colaborăm îndeaproape cu TfL și, alături de investigația privind infracțiunile deja comise, oferim sprijinim în identificarea de noi modalități de a preveni deteriorarea sau furtul altor camere”, a declarat comandantul Owain Richards.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut