Viaductul Rahmede de pe A45 de lângă Lüdenscheid, Germania, a fost închis şi aruncat în aer din cauza stării de degradare, iar asta a atras haos în traficul din oraș și regiune. Mai mult, din 10 iunie, s-a interzis circulația prin oraș a camioanelor care nu provin din regiune, iar polițiștii sunt hotărâţi să verifice respectarea acestei interdicţii mai îndeaproape.

Poliția din Lüdenscheid vrea să verifice respectarea interdicției de intrare a autovehiculelor grele care se va aplica de sâmbătă, 10 iunie, în mai multe puncte din oraș. De luni, 12 iunie, oficialii vor efectua controale aleatorii non-stop și în șapte locații din oraș, a anunțat poliția. Interdicția de tranzit se aplică vehiculelor de peste 3,5 t, potrivit Verkehrs Rundschau.

Purtătorul de cuvânt al orașului, Sven Prillwitz, a declarat că a trebuit să se țină seama de interesele rezidenților, ale comercianților și ale expeditorilor de marfă. Odată cu noul regulament, orașul a exclus traficul regional de marfă. Însă, în anumite cazuri, pot fi solicitate permise speciale, iar până acum au fost acordate deja 8.000 de autorizaţii. Camioanele de trazit care nu respectă interdicţia vor fi amendate cu100 de euro plus o taxă de administrare, însă va fi o provocare filtrarea celor care au drept să intre în oraş. O plăcuță de înmatriculare străină nu trebuie să fie un indiciu, deoarece destinația camionului ar putea fi Lüdenscheid.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 4 – octombrie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare