Ca urmare a amenințării continue cu migrația ilegală pe secțiunea polono-slovacă a frontierei de stat, Ministerul polonez al Afacerilor Interne prelungește controlul la frontieră până în martie.

Pentru a asigura securitatea internă și ordinea publică, ministrul Afacerilor Interne și Administrației din Polonia a prelungit controalele temporare de-a lungul frontierei de stat cu Republica Slovacă până la 2 martie 2024.

Controalele se efectuează în continuare doar la intrarea în Polonia din Slovacia și nu afectează fluxul turistic, potrivit Logist.Today.

Granița poate fi trecută prin 17 puncte de control rutiere, 3 feroviare și 2 pietonale. În cazuri justificate, comandantul șef al Serviciului de Frontieră poate acorda permisiunea persoanelor și vehiculelor de a trece frontiera de stat şi în alte locuri.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut