Vineri, 23 iunie, în Polonia se va încheia anul școlar, iar vacanţa va atrage pentru şoferii de camion noi interdicții de circulație, în fiecare vineri, sâmbătă și duminică, până la sfârșitul lunii august.

Vacanţa de vară în Polonia se va desfăşura între 24 iunie (sâmbătă) şi 31 august (joi), ceea ce înseamnă că prima zi de interzicere a circulaţiei camioanelor va fi vineri, 23 iunie, iar ultima zi va fi duminică, 27 august. Restricțiile, potrivit 40ton.net, vor fi în vigoare vineri, de la 18:00 la 22:00, sâmbăta, de la 08:00 la 14:00, și duminica, de la 08:00 la 22:00, şi vor viza camioanele cu MTMA de peste 12 tone.

Excepţiile vor viza camioanele poloneze care se întorc în țară ca parte a transportului internațional şi anumite tipuri de mărfuri, precum cele perisabile. Cu toate acestea, plecările din Polonia, rutele interne sau călătoriile de tranzit vor fi supuse restricțiilor.

Şi Germania va introduce interdicții de circulaţie în vacanţă începând cu 1 iulie (sâmbătă).

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut