În Polonia, se desfăşoară un număr mare de controale de transport pe principalele drumuri. Prin urmare, nu este de mirare că ITD a început din nou să recruteze, ca şi în anii trecuţi, căutând persoane pentru postul de inspector de transport rutier, inclusiv între şoferii de camion.

Ca și în anii trecuți, inspectorii ar dori să angajeze foști șoferi de camion. Lista cerințelor necesare include cunoaşterea Legii transportului rutier, iar un permis de conducere categoria C este considerat un avantaj suplimentar. Vor fi apreciați și candidații foști diagnosticieni, întrucât astfel de calificări sunt de asemenea binevenite.

Alte cerințe includ vârsta de minimum 23 de ani, cetățenia poloneză, studii secundare și cunoașterea mai multor legi suplimentare, dar şi nivel conversaţional de engleză, germană sau rusă.

Noii angajaţi vor fi încadraţi ca ucenici, iar abia după un curs de specialitate vor deveni Inspectori juniori. Potrivit anunţului WITD Wrocław, un stagiar va primi 5.257 PLN (1.224 euro) brut pe lună, iar Inspectorul junior va câștiga 6.839 PLN (1.592 euro) brut pe lună. Vor exista și bonusuri, precum un al 13-lea salariu, o indemnizație de serviciu sau de inspecție.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut