Polonia a extins controalele la granița cu Slovacia până la 1 februarie 2024, anunţă serviciul de presă al Poliției poloneze de Frontieră. Verificările vor continua să fie efectuate doar la intrarea în Polonia, iar trecerea frontierei va fi posibilă doar prin punctele special desemnate.

Scopul introducerii controalelor la frontieră este prevenirea migrației ilegale de pe ruta balcanică, potrivit Logist.Today. Persoanele sau vehiculele care trec granița polono-slovacă sunt selectate pentru inspecție pe baza unei analize de risc.

Până la 1 februarie 2024, frontiera polono-slovacă poate fi trecută la următoarele puncte de trecere a frontierei (BCP):

Pentru auto: Radoszyce, Barwinek, Muszynka, Piwniczna-Zdroj – Mnišek nad Popradom, Jurgów, Chyżne, Orbielów, Zwardoń – Skalite Platforma, Leluchów, Konieczna, Niedzica, Łysa Polana, Chochołów, Winiarczykówka, Ujsoły, Bór, Jaworzynka – Čierne –Skalité.

Pentru trafic feroviar: Łupków – Palota, Muszyna – Plaveč, Zwardoń–Skalité.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut