În următoarele 48-72 de ore, Polonia, Letonia, Lituania și Estonia vor începe procesul de izolare completă a Federației Ruse, după cum se arată într-un mesaj postat de ministrul adjunct al infrastructurii din Ucraina, Mustafa Nayem, pe o reţea de socializare.

Mustafa Naiem a spus că săptămâna trecută le-a cerut oficial colegilor din Polonia, Lituania, Letonia și Estonia să oprească orice trafic rutier cu Federația Rusă și Belarus. „Mulțumim tuturor miniștrilor transporturilor din aceste țări. Reacția este instantanee. Aşteptăm rezultatul final. Dacă se ia o decizie pozitivă, granițele cu Federația Rusă și Republica Belarus vor fi complet închise, ceea ce înseamnă că atât comunicațiile auto, cât și toate transporturile, vor deveni imposibil de efectuat”, a spus ministrul adjunct al infrastructurii din Ucraina, citat de publicaţia ucraineană Logist Today.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare