Din ianuarie până în octombrie 2021, aproximativ 55.000 de tone de mărfuri transportate de aeronave numai de marfă au fost procesate pe aeroportul din München. Aceasta este o creștere de aproape 40% față de 2019, ultimul an înainte de criză. Zborurile de marfă nu mai reprezintă acum aproximativ 10% din volumul de marfă al aeroportului, ci aproximativ 45%.

München beneficiază de zboruri regulate ale companiei aeriene ruse AirBridgeCargo, care zboară între capitala bavareză și diverse destinații asiatice de șase ori pe săptămână cu avioane de tip Boeing B747-8F.

Evoluția pozitivă a traficului de marfă a fost, de asemenea, stimulată de un nou venit. Aerotranscargo din Moldova aterizează un cargo jumbo din Hong Kong de două ori pe săptămână. Compania aeriană operează această rută de marfă în numele furnizorului internațional de servicii logistice DB Schenker.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare