Portul Constanța, în colaborare cu partenerii strategici TITR – Ruta Internațională de Transport Trans-Caspică și Asociația de Afaceri a Portului Constanța (CPBA), a găzduit un eveniment internațional de comerț pentru a îmbunătăți oportunitățile de comerț și investiții de-a lungul coridorului de comerț al Mării Negre și Mării Caspice. Evenimentul a atras peste 300 de oficiali guvernamentali de rang înalt, lideri din industrie, academicieni și factori de decizie în achiziții din întreaga lume.

Delegații prezenți la Black and Caspian Sea Ports & Logistics 2024 au participat la o vizită tehnică captivantă în Portul Constanța. La bordul navei Anghel Saligny, aceștia au explorat facilitățile portului și au obținut informații despre proiectele aflate în desfășurare și cele viitoare. Ei au observat cele mai recente tehnologii, practici inovatoare și tendințe emergente care transformă industria.

Punctul culminant al evenimentului a fost un program de conferințe cuprinzător, cu 35 de vorbitori care au abordat probleme critice ce impactează comerțul și investițiile globale și regionale.

Participanții au avut oportunitatea de a se conecta cu părțile interesate cheie, inclusiv expeditori, proprietari de mărfuri, linii de transport maritim, companii de logistică și multe altele, reprezentând țări din întregul coridor al Mării Negre și Mării Caspice. Evenimentul a prezentat 35 de expozanți, oferind oportunități valoroase de networking și perspective asupra tendințelor emergente din industrie.

Printre cele 70 de companii care au participat s-au numărat lideri din industrie precum Nfident, Sibre, Tanger Med Engineering, Euromec, RAM Spreaders, UMEX, Bromma și Port de Barcelona.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut