Autoritatea Sistemului Portuar din Estul Mării Ligurice va activa portalul telematic TEOnline la 1 octombrie 2022, care digitalizează toate procedurile de acces în portul La Spezia pentru vehiculele industriale care efectuează transporturi excepționale. Sistemul a trecut de faza experimentală și va fi accesibil operatorilor pe site-ul Autorității. Platforma a fost dezvoltată de Autoritatea Metropolitană a Veneției, care o pune la dispoziția administrațiilor publice locale.

Autoritatea Sistemului Portuar explică: „Noul portal TEOnline va face posibilă înlocuirea procedurii de eliberare a autorizației de intrare și tranzit portuar pentru camioanele cu transporturi excepționale, gestionate până în prezent printr-o multitudine de documente pe hârtie, cu una complet digitală. Ușor, rapid și sigur de utilizat, acest software va reduce semnificativ timpii de execuție ai ciclului de autorizare în avantajul tuturor celor implicați, și va crește eficiența administrativă a Autorității Sistemului Portuar”.

În fiecare an, Autoritatea primește o mie de cereri de acces pentru transport excepțional, care este o activitate importantă pentru port.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare