Portul sloven Luka Koper și-a consolidat capacitățile frigorifice prin adăugarea a 315 de noi prize frigorifice, terminalul de containere ajungând acum la peste 1.000 de racorduri. Această îmbunătăţire are a scop prevenirea întreruperilor din lanțurile de frig în timpul sezonului de vârf.

Alte 250 de conexiuni frigorifice sunt, de asemenea, disponibile la terminalul de marfă frigorifică. Noua galerie permite depozitarea pe înălţime a cinci containere frigorifice. „Pe parcursul construcției am urmărit mai multe obiective, întrucât ne-am dorit să îmbunătățim traficul între blocuri și să creștem stocarea containerelor frigorifice de marfă“, se arată în comunicatul emis de Koper.

În plus, portul a fost extins cu 68.000 m2, oferind un nou spațiu de depozitare pentru 3.500 de vehicule la terminalul auto. Cu o investiție de 7,3 milioane de euro, capacitatea terminalului auto ajunge acum la 46.500 de vehicule, după ce a manipulat peste 800.000 de vehicule în 2022.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut