Asociația Porturilor Britanice (BPA), organizația comercială din sectorul portuar din Marea Britanie, a cerut guvernului britanic să îndeplinească cerințele industriei transporturilor pentru a scădea presiunea asupra lanțurilor majore de aprovizionare.
BPA a subliniat că lipsa capacității de transport a adus întârzieri de-a lungul lanțului de aprovizionare, ceea ce a generat perioade lungi de așteptare în porturi și la creșteri semnificative ale costurilor. „Covid-19 și Brexit au contribuit în mod evident la lipsa transportatorilor. Susținem cu fermitate cererile sectorului transporturilor pentru o revizuire a regulilor de imigrare post-Brexit pentru șoferii de camioane cu sediul în Europa. Este necesară acțiunea acum, în special în vederea introducerii unor noi controale de aplicare a importurilor în ianuarie, care ar putea adăuga o presiune suplimentară asupra lanțului de aprovizionare“, a spus Richard Ballantyne, director executiv al BPA.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut