Compania Națională Poșta Română a achiziționat 200 de autoutilitare pentru a reînnoi parcul auto din întreaga țară. Achiziția numără 30 de mașini Renault Master și 170 Renault Express, iar investiția s-a ridicat la 19 milioane de lei, fără TVA.

Conform contractului cu furnizorul, suma acoperă și asigurările RCA și CASCO, pentru o durată de un an. „Odată cu această investiție, am mai făcut un pas spre modernizarea și creșterea mobilității companiei. Cele 200 de mașini reprezintă aproximativ 20% din parcul auto al Poștei. Continuăm să reînnoim parcul auto vechi, lucru care ne va ajuta să optimizăm calitatea serviciilor de coletărie. Poșta livrează, în acest moment, foarte multe produse și servicii. Țintim să ne specializăm pe câteva produse bune și acolo să oferim calitate”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Companiei Naționale Poșta Română.

Modernizarea companiei este un proces în continuă desfășurare. Aceasta presupune nu doar investiții în parcul auto, ci și în digitalizare, automatizare și în rețeaua logistică de pe întreg teritoriul țării.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 1 – ianuarie 2023)
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare