De la 1 februarie, Poșta Rusă a limitat livrarea terestră a coletelor în 24 de țări europene timp de două luni. Transportul mărfurilor în aceste țări se efectuează doar pe calea aerului, anunţă Kommersant.

Poşta Rusă a anunţat că a adoptat restricții temporare privind transportul de mărfuri, din cauza „dificultăților birocratice”. Lista țărilor include: Austria, Belgia, Bulgaria, Marea Britanie, Ungaria, Germania, Danemarca, Irlanda, Spania, Italia, Letonia, Lituania, Țările de Jos, Norvegia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Franța, Croația, Cehia, Elveția, Suedia și Estonia.

„O parte din aceste ţări nu acceptă transporturi din cauza lipsei de trafic aerian și a incapacității de a folosi rutele de tranzit. Livrarea în alte țări va dura mai mult decât de obicei”, a avertizat operatorul într-un comunicat preluat de Retail.ru.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut