Având în vedere creșterea cererii, Gebrüder Weiss extinde conexiunile de transport pe Noul Drum al Mătăsii pentru traficul de mărfuri între Europa, Turcia și China. Accentul se pune pe rutele de-a lungul coridorului de mijloc al rutei comerciale istorice care duce prin Turcia, Georgia, Azerbaidjan și Kazahstan, până în China. Această rută este mai scurtă din punct de vedere geografic și se conectează direct la conexiunile pe care GW le operează zilnic între vestul și sud-estul Europei, Turcia și Georgia.

Centrele logistice Gebrüder Weiss din Tbilisi (Georgia) și Almaty (Kazahstan) vor servi în viitor ca noduri pentru traficul de mărfuri. De acolo, mărfurile sunt transportate pe mare, pe uscat sau pe calea ferată, printre altele pe Noul Drum al Mătăsii, în țările din Asia Centrală sau în China.

Compania se pregătește pentru o cerere puternică de capacități de transport și va oferi de acum încolo mai multe transporturi cu camioane pe această rută. „Ne așteptăm ca după deschiderea granițelor cu China, ca parte a relaxării privind pandemia, nevoia de transport rutier să crească. Datorită contractelor pe termen lung cu parteneri de transport regional, putem oferi clienților spațiu suficient de încărcare, transport regulat și timpi acceptabili”, spune Thomas Moser, director și manager regional Black Sea/CIS la Gebrüder Weiss.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare