Ford Otosan a încărcat primele garnituri de tren si trailere cu noile Transit Courier și Tourneo Courier, destinate piețelor din Europa si Turcia.

Ford România a invitat la fabrica Ford Otosan din Craiova primii săi clienți de Transit Courier. Aceștia au avut ocazia să viziteze fabrica și să descopere procesele de producție a modelelor Ford construite în România. Roxana Capătă, Managing Director, Ford România Services, a declarat: „Fabrica din Craiova a început livrarea primelor unități ale noilor modele. Avem mari speranțe pentru Transit Courier, care suntem siguri că va fi unul dintre motoarele economiei naționale în anii care urmează, dar și în Tourneo Courier, un model versatil, compact și adaptat atât nevoilor de business, cât și a celor de familie.”

Müjdat Tiryaki, Președinte Ford Otosan Craiova, a adăugat: „A fost o reală plăcere să pot interacționa cu primii clienți care ne-au acordat atât de multă încredere, cu atât mai mult cu cât aceștia au plasat comenzile înainte de a vedea mașina pe viu. Asta ne face încrezători în viitor și dornici să livrăm produse de calitate, capabile să îndeplinească cerințele complexe ale clienților.”

Proiectat împreună de echipele Ford Otosan și Ford, dezvoltat și produs de Ford Otosan, noile modele ale gamei Courier se alătură pe linia de producție modelului Ford Puma și vor dispune împreună și de versiuni complet electrice, care vor fi produse la uzina din Craiova în 2024.

Ford Otosan a început producția noii game Courier în octombrie 2023. Pentru a sprijini producția noii generații a gamei Courier la uzina din Craiova, Ford Otosan a demarat deja o investiție de 490 de milioane de euro și a desfășurat o campanie majoră de recrutare, creând 1.300 de noi locuri de muncă

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut