Din cele 2 depozite principale și 19 depozite mobile planificate a fi înființate în SUA pentru a deservi companiile turcești de export, au început să ofere servicii un depozit central în New Jersey şi, de curând, un prim depozit mobil în Savannah.

Primul depozit principal din proiectul Overseas Logistics Distribution Networks (YLDA) fusese deschis la New Jersey, iar acum se va conecta la acesta şi un depozit mobil, deschis în Savannah. Exportatorii turci au început să le aprovizioneze deja cu produse. Compania care a deschis depozite în SUA le permite exportatorilor să folosească depozitele gratuit, pentru o perioadă. Astfel, sunt sprijinite companiile exportatoare, iar conștientizarea YLDA-urilor va fi sporită de către producători.

Pe lângă depozitele care au devenit operaționale în SUA, vor intra în curând în funcţiune şi 4 depozite centrale și 34 de depozite mobile în Europa. Pe lângă depozitele centrale care urmează să fie înființate în Italia, Franța, Spania și Hamburg, se fac eforturi pentru înființarea de depozite pe toate continentele, potrivit Lojiport, inclusiv pe continentul african.

Depozitele care sunt operaționale oferă servicii de vămuire, depozitare și transport, servicii logistice cu valoare adăugată și management al lanțului de aprovizionare. YLDA-urile care urmează să fie înființate în întreaga lume vor păstra în garajele lor 50 de vehicule comerciale cu plăcuța de înmatriculare a țării în care se află depozitul, astfel încât să nu existe întreruperi în operațiunile logistice. În plus, companiile cu sediul central în Turcia și cu minimum 51% capital turc vor putea înființa YLDA. Aceste baze logistice trebuie să aibă o suprafață de depozitare de cel puțin 5.000 mp.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut