Supermarketul online Sezamo le oferă clienților care plasează o comandă în decembrie livrare gratuită și cu beneficii exclusive, gratuit, pentru un an. Abonamentul Premium va oferi cumpărături nerestricționate, fără taxe, cu livrare gratuită, două comenzi fără valoare minimă a comenzii, patru livrări express gratuite și alte beneficii. Clienții care au achiziționat deja abonamentul Premium vor primi banii înapoi în contul de client sub formă de credite.

Prin această mișcare, supermarketul online ajută clienții ca în următorul an să economisească 1.000 de lei în taxe de livrare, 950 de lei datorită reducerilor extra oferite abonaților, dar și 67,5 ore pe care nu le mai pierd în trafic sau căutând produsele dorite în mai multe magazine. „Unul dintre beneficiile Premium este livrarea gratuită, care oferă timp, eliminând nevoia de a aștepta întreaga zi comanda și sosirea curierului, o schimbare revoluționară pentru toți cei nemulțumiți de incertitudinea livrărilor tradiționale. La asta se adaugă livrarea express, disponibilă gratuit de patru ori pe lună, care aduce clienților ceea ce au nevoie în maximum 2 ore, dar și posibilitatea ca de două ori pe lună să comande fără prag de comandă minimă”, a declarat Cristian Sălceanu, country manager Sezamo.

Prin abonamentul Premium, clienții se vor bucura de reduceri de până la 20% la o selecție de produse. „Serviciul Premium gratuit este doar începutul unor oferte menite să îmbunătățească experiența de cumpărături online. De la o gamă largă de peste 14.000 de articole, la livrarea rapidă, fiecare aspect al serviciului este gândit pentru a răspunde nevoilor și așteptărilor clienților”, a punctat Cristian Sălceanu.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut