Producătorul japonez de anvelope Bridgestone a început procesul de căutare a unui cumpărător pentru activele sale rusești, a declarat compania într-un comunicat citat de Kommersant.

Bridgestone caută în prezent un investitor local. Decizia de a pleca a fost luată din cauza „incertitudinii generale și a problemelor continue cu livrările către Rusia”. Reprezentanții companiei au menționat că procesul de găsire și încheiere a unui acord va dura câteva luni. „Grupul de companii Bridgestone a analizat cu atenție și cuprinzător situația, ținând cont de interesele angajaților, clienților și furnizorilor săi în fața unor incertitudini precum problemele de aprovizionare în/din Rusia și a început să ia în considerare posibilitatea de a transfera afacerea”, a declarat Bridgestone. În martie, conducerea Bridgestone a decis să suspende exporturile de anvelope în Rusia și să înghețe activitățile de producție și investițiile în țară. Peste 1.000 de angajați lucrau atunci la fabrica de anvelope a companiei din Ulyanovsk și la biroul de vânzări și marketing din Moscova.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut