Proprietarul și dezvoltatorul de spații industriale și logistice CTP a încheiat un parteneriat cu Blum, unul dintre cei mai importanți producători de feronerie pentru mobilă pe plan global. CTP va amenaja în CTPark Bucharest North, în zona Ștefănești, un depozit cu o suprafață de 2.200 m2 pentru filiala producătorului austriac.

Blum România își extinde astfel spațiul existent de depozitare pentru a răspunde creșterii înregistrate în ultimii ani în industria producției de feronerie pentru mobilier, care s-a reflectat și în rezultatele financiare ale grupului la nivel global. „Le urăm bun venit partenerilor de la Blum. Ne bucurăm că avem ocazia de a face parte din expansiunea lor. Industria producătoare de mobilă este într-o continuă dezvoltare și suntem convinși că CTPark Bucharest North, cât și celelalte parcuri din portofoliul nostru, pot oferi soluții care să răspundă nevoilor specifice acestui sector”, a afirmat Andrei Koszti, Regional Commercial Manager, CTP România.

Blum deține un showroom în Otopeni, iar CTPark Bucharest North se află în proximitatea acestuia. Noul depozit a devenit operațional în primul trimestru al acestui an și este principalul punct de distribuție pentru toate produsele din portofoliul companiei. „Proximitatea față de showroom, accesul facil, cât și posibilitatea de a ne extinde pe viitor spațiile logistice au reprezentat punctele cheie atunci când am optat pentru CTPark Bucharest North. Am apreciat și disponibilitate echipei CTP și capacitatea acesteia de a răspunde rapid tuturor solicitărilor noastre specifice” , a declarat Andrei Emil Miinea, Administrator, Blum România.

CTPark Bucharest North este situat în zona Ștefănești-Afumați și se află în proces de extindere. Parcul industrial are acces facil la principalele drumuri de legătură precum A3, DN2, dar și către București și pune la dispoziția clienților opțiuni flexibile pentru închiriere pe termen mediu și lung.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare