Producătorul japonez de componente electronice Kaga Electronics va înființa o nouă fabrică în Turcia, care se evidențiază prin poziția sa strategică. Valoarea totală a investiției va atinge milioane de dolari, iar capacitatea de producție va crește treptat.

Potrivit publicaţiei Nikkei Asia, Kaga Electronics va produce plăci de circuite imprimate în noua sa unitate de producţie care este de așteptat să fie construită în 2022.

Kaga Electronics se așteptă la creșterea comenzilor din Orientul Mijlociu și Europa datorită locației strategice a Turciei. Astfel, compania își propune să-și mute producția departe de Asia, unde întreruperile lanțului de aprovizionare au devenit un risc.

Întrucât Turcia găzduiește mulți producători care se adresează piețelor din Orientul Mijlociu și Europa, compania speră să profite de noua sa bază de producție pentru a obține comenzi și pentru piese auto.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare