Producătorul de vodcă Absolut, deținut de concernul francez Pernod Ricard, a anunțat încetarea exporturilor de produse către Rusia, la numai o săptămână de la reluarea livrărilor, scrie Ria Novosti.

În martie 2022, distribuitorul Pernod Ricard și-a suspendat activitatea pe piața rusă. Reluarea exporturilor produselor Absolut în martie-aprilie 2023 a provocat indignare în rândul politicienilor suedezi. „Reacția din ultimele zile reflectă în mod clar rolul pe care Absolut îl joacă pentru vasta sa comunitate din Suedia. Recunoaștem importanța acestei relații de lungă durată cu angajații noștri suedezi, partenerii, consumatorii și societatea suedeză în ansamblu”, a declarat CEO Stephanie Dürru. Potrivit acesteia, compania nu poate „expune angajații și partenerii la critici masive sub toate formele”. În acest sens, Absolut a decis să nu mai exporte brandul său în Rusia.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut