Producătorul turc de electrocasnice Arçelik va face o investiție de 100 de milioane de dolari pentru a deschide o fabrică în Egipt. Ministerul egiptean al Industriei și Comerțului a declarat că unitatea de producţie va genera aproximativ 2.000 de locuri de muncă pentru egipteni.

În cadrul Conferinței Părților Convenției Cadru a Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP27), organizată la Sharm El-Sheikh, în Egipt, ministrul egiptean al Industriei și Comerțului, Ahmed Semir, s-a întâlnit cu CEO-ul companiei Arçelik A.Ş., Hakan Bulgurlu. „Compania Arçelik intenționează să intre pe piața egipteană și să realizeze exporturi în străinătate prin înființarea unei fabrici cu o capacitate anuală de producție de 1,5 milioane de dispozitive electronice, cu o investiție de 100 de milioane de dolari. Producția este de așteptat să înceapă la sfârșitul anului viitor.”

Ministrul egiptean Ahmed Semir a declarat, de asemenea, că aproximativ 2.000 de egipteni vor fi angajați la fabrica pe care Arçelik intenționează să o deschidă în țara sa.

Oficialul, potrivit TRT, a menționat că 60% dintre produsele electrocasnice care urmează să fie fabricate aici vor fi exportate.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut