Auchan și Decathlon demarează un parteneriat care presupune ca o gamă de echipamente și articole sportive din Decathlon să fie integrate în oferta hipermarketurilor Auchan din țară, la raionul de produse sportive.

Colaborarea începe cu o etapă pilot în hipermarketul Auchan Drumul Taberei, unde clienții pot regăsi deja peste 60 de articole sportive precum echipamente de fitness, mingi de baschet și fotbal, accesorii pentru biciclete, accesorii de aerobic, accesorii pentru camping.

Potrivit celor două companii, conceptul Decathlon din Auchan Drumul Taberei se bucură deja de succes în rândul clienților, rezultatele din primele 3 zile de la lansare arătând o creștere de 70% a numărului de clienți pe categoria de articole sportive, față de aceeași perioadă a anului trecut.

„Suntem mândri de această colaborare cu un lider ca Decathlon pe piața de articole sportive. În plus, una dintre misiunile noastre este încurajarea unui stil de viață activ prin sport, iar pentru a sublinia și mai mult acest angajament, considerăm necesar să lărgim gama de articole sportive din Auchan cu echipamente de calitate pentru amatori și profesioniști”,  a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan Retail România.

Inițiată și în Franța, Polonia și Ucraina, această colaborare marchează începutul unui proiect fără precedent în industria locală de retail, clienții având oportunitatea de a-și face cumpărăturile zilnice dintr-un singur loc.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

VIDEO    Interviuri
Video interviu Alexandru Catană: Quehenberger Logistics îşi consolidează poziţia de top din România
Dacă începutul pandemiei a adus Quehenberger Logistics în situaţia de a apela la somaj tehnic pentru o parte din angajații săi, compania și-a continuat creșterea ajungând în prezent la cea mai mare su...

Căutare