În momentul de față, mai mult de 1.000 de magazine din cele peste 1.600 care compun rețeaua Profi sunt gestionate de antreprenori în sistem Parteneriat.

„Faptul că ne-am propus strategic să transformăm cât mai multe dintre magazinele integrate în magazine gestionate de Parteneri este unul dintre ingredientele succesului Profi. De ce este postura de Partener atrăgătoare și de ce viteza de înrolare în această parte din rețea este tot mai mare o declară cel mai bine chiar Partenerii noștri”, spune Magda Amarie, Directorul Operaţional Partener Profi.

Proiectul este deschis atât angajaților Profi, cât și persoanelor din afara rețelei cu experiență în retail&management. Pentru serviciile de management şi de operare a magazinului, Profi oferă Partenerului un buget fix garantat lunar (pentru angajați), un comision lunar din vânzări şi un bonus anual. „Să deschizi un magazin e ușor, să îl păstrezi deschis este o artă. Orice antreprenor ar trebui să îmbrățișeze fără reținere ideea unui parteneriat în afaceri. Indiferent că vorbim de idei, experiență în business, resurse financiare, reputație, anumite competențe, cunoştințe sau calități, drumul spre succes devine mai simplu când ai pe cineva alături”, este de părere Ștefania Voica, Partener Profi din 2021.

„Peste 3 săptămâni împlinesc un an de Parteneriat și 10 ani în compania Profi,” declară Mathe Emese. „Singurul meu regret este că nu am făcut pasul mult mai repede. De ce? Pentru că mă simt mai motivată și am posibilitatea să îmi împart timpul cum consider mai bine; iar echipa veche cu care lucrez de ani întregi mă ajută să îmi ating obiectivele. De aceea recomand tuturor să facă acest pas!”

Înainte de partea financiară, apreciez acest proiect pentru siguranța pe care ți-o dă, admite George Manolache, care de șase ani este Partener Profi. „Aș putea oricând să mă arunc în alte business-uri similare, însă acest proiect oferă siguranță, lucru pe care îl apreciezi doar după mulți ani de contract. Multe firme s-au închis în pandemie, dar nu și noi. Avem plasa de siguranță de care are nevoie un antreprenor în România. Profi e sensibil la problemele noastre în materie de fiscalitate, de taxe, de creșterea venitului minim pe economie, de schimbări legislative, de piața economică, de competiție și mereu vine cu un ajutor, indiferent că e de natură financiară sau doar de îndrumare; asta face diferența dintre sustenabilitatea business-ului în care sunt eu azi, față de alte business-uri care s-au închis în ultimii șase ani.”

Lista testimonialelor poate continua, dar concluzia e creionată de Geanina Butur, partener care conduce un magazin în Jucu, jud.Cluj, și care a venit din afara rețelei Profi. „Cu pasiune, implicare și costuri financiare minime, Profi îți poate oferi un business cu câștiguri sigure.”

Cu peste 1.600 de magazine integrate și Partener active în mai bine de 750 de localități și cu 28.000 de oameni lucrând sub aceeași umbrelă, Profi este cel mai mare angajator din Romania și rețeaua cu cea mai mare extindere geografică.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 2 – aprilie 2023)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare