Pe 21 septembrie, Profi a organizat o amplă întâlnire cu furnizorii săi, a doua după cea din septembrie 2022, prezentându-și evoluția de până acum și strategia de dezvoltare viitoare.

“Am invitat furnizorii ca să discutăm despre nevoia de sincronizare a acțiunilor noastre pentru ca împreună să creștem în continuare”, declară Gaetan Pacton, directorul general Profi. “În ultimii zece ani, cifra noastră de afaceri a crescut cu peste 800%, odată cu ea crescând și volumul afacerilor furnizorilor noștri. Coordonarea cooperării dintre noi merită discutată deoarece este benefică deopotrivă pentru furnizori, pentru magazine și pentru consumatori.”

Peste 94% din sortimentul Profi este achiziționat din țară și mai mult de 96% dintre partenerii de afaceri ai rețelei sunt din România: producători și furnizori de alimente, firme de construcții și transport, furnizori de servicii etc.

Începând din 2020, Profi a dezvoltat un nou concept de magazin care se bucură de un asemenea succes încât în momentul de față cele peste 500 de magazine care funcționează în noul format, adică aproape 30% din rețea, atrag deja mai bine de 40% din totalul clienților. Toate viitoarele magazine Profi și cele care urmează să fie remodelate se vor prezenta în noul format. Această direcție, împreună cu rezultatele aplicației Profi, extinderea digitalizării rețelei și încredințarea unui număr tot mai mare de magazine către administratori parteneri, contribuie la creșterea vânzărilor Profi și a cifrelor de afaceri ale furnizorilor rețelei. “Le propun furnizorilor un plan în patru puncte prin care împreună să ne accelerăm creșterea, valorificând investițiile făcute și succesul actual, evoluând în managemenetul categoriilor, adaptându-ne mai bine oferta la formatele magazinelor, oferind valoare și diferențiere inegalabile, precum și făcând posibil un grad mai mare de colaborare între echipele noastre”, a adăugat Eric Tavoukdjian, director comercial Profi.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut