Programul prin care Profi încredințează managementul magazinelor unor Parteneri ajunge la 1.200 de magazine la finalul acestei luni.

“Este un program în care toate părțile implicate au de câștigat. Clienții se bucură de o atmosferă mai plăcută și servicii mai bune la cumpărături, șefii de magazin partener ajung, cu garanții sub ofertele existente în piață, să-și conducă practic propria lor afacere sigură și cu riscuri minime, în timp ce Profi își vede magazinele mai bine administrate și mai eficiente economic”, afirmă Magda Amarie, Directorul Operațional care coordonează activitatea magazinelor Partener Profi.

Odată acceptați în program, partenerii primesc spre gestionare un magazin operațional, cu procese și proceduri gata implementate. Ei nu trebuie să cheltuiască nimic pentru identificarea, închirierea și amenajarea spatiului, iar în cazul preluării unui magazin cu vechime, acesta are deja o bază formată de clienți fideli. Totodată, beneficiază de notorietatea brandului și de strategia de marketing și atragere a clienților. Noul Partener nu trebuie să se preocupe nici în privința fluxului de numerar pentru aprovizionarea cu marfă, Profi preluând această activitate complexă. “Dintotdeauna, mi-am dorit să am afacerea mea, dar singură nu aveam banii să o pun pe picioare,” povestește Anamaria Albu, Partener Profi din Oradea. “Sunt inginer alimentar și provin dintr-o familie în care toti s-au ocupat de comerţ, iar mie mi-a plăcut în vânzări de când mă știu. Într-o zi, pe când lucram la un magazin dintr-un alt mare lanț alimentar, o prietenă mi-a zis că a devenit Partener Profi. Hai și tu la noi, mi-a zis ea. M-am hotărât imediat. Treptat, magazinul a ajuns unde doream, iar între timp am mai luat și un magazin sezonier, la intrarea în Felix. Acum preluăm deja cel mai mare magazin Profi nonstop din Oradea. Am o echipă stabilă și am creat un sistem de bonusuri care ne mulțumește pe toți. Azi îmi văd visul cu ochii!”

Cu 28.000 de angajați în peste 1.650 de magazine proprii şi Partener, Profi realizează o cifră de afaceri de 11,6 miliarde de lei.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut