Retailerul alimentar Profi își întărește echipa de management cu specialiști ce vin cu o valoroasă experiență internațională în domeniu. Începând din luna mai, acestei echipe i s-a alăturat Eric Tavoukdjian, în calitate de director comercial.

„Mă entuziasmează invitația de a face parte din conducerea unei rețele cu viziune și spirit antreprenorial, care evoluează extrem de rapid”, declară Eric Tavoukdjian. „În cele câteva luni de când m-am integrat aici, m-am convins că Profi are un potențial uriaș pe care îmi propun să îl fructific împreună cu noii mei colegi, în avantajul companiei, al furnizorilor și, nu în ultimul rând, în beneficiul clienților noștri.”

Absolvent al ISG Institut Supérieur de Gestion, Eric Tavoukdjian vine în Profi cu o foarte bogată experiență dobândită în mai multe țări, în mari rețele de retail din Europa.

Eric Tavoukdjian a fost, pe rând, director de vânzări și director de marketing la Tesco Ungaria, devenind apoi director Customer Operations Tesco pentru Europa Centrală. Cariera și-a continuat-o timp de mai mulți ani în Regatul Unit, în calitate de Director comercial marketing la Costa Coffee, înainte de a deveni Director comercial la Dealz Mainland Europe, parte din Pepco Group Ltd, poziție din care a decis apoi să se alăture echipei de top management Profi.

În prezent, cifra de afaceri a rețelei, de 11,6 miliarde de lei, plasează compania pe locul al treilea în retailul românesc.

Abonament newsletter

Alte metode de abonament

RĂSFOIEŞTE
Revista Logistic Post (nr. 5 – ianuarie 2024)
Arhiva publicațiilor
VIDEO    Interviuri
Video interviu Danor Ionescu: Pall-Ex, 10 ani de succes în România
Anul acesta se împlinesc 10 ani de când conceptul Pall-Ex a fost adus în România de către Danor Ionescu, cel care este acum CEO-ul companiei. Activitatea a început în 2011 cu 16 parteneri, număr care ...

Căutare

Sari la conținut